XXXVI. Ügyészségi Sporttalálkozó 


 

 

Debrecen

2015. július 3-5.

 

 

Az elmúlt évi országos sporttalálkozó után a hagyományoknak megfelelően két regionális sporttalálkozó került megrendezésre: Dunán innen és azon túl.

 

A 2015. július 3-5. napja között a Kossuth Lajos Tudományegyetemen rendezett sporttalálkozó a sportszerű küzdelmek és izgalmas versenyek mellett természetesen élményekkel teli programokat is kínált a résztvevők számára.

 

A Debreceni Atlétikai Sport Club műfüves pályáján megnyitón - dr. Pocsai Edit Hajdú-Bihar megyei főügyész köszöntőjét követően - a Magyar Szablyavívó Iskola Debrecen bemutatója, majd a rendezők sportrendezvényekhez ajánlott, rövid, zenés kedvcsináló műsora alapozta meg a találkozó kiváló hangulatát.

 

A versenyek végén pedig - a debreceni Letizia Sportclub íjászbemutatóját követően - a főügyészek íjászversenye Mónus József „Fehér Farkas” többszörös európai és világbajnok tradicionális távlövő íjász jelenlétében és instrukciói mellett zajlott.

 

A fair play szellemében zajlott versenyek végén a házigazda Hajdú-Bihar megyei csapat emelhette magasba a győztesnek járó kupát!

 

A sporttalálkozón az alábbi eredmények születtek:

 

In2015a.jpg