Ügyészek Országos Egyesülete
MagyarEnglishDeutschland

 

 


Tagozati sportrendezvények


 

 

Dr. Szekeres Sándor Emléktorna

 

A veszprémi Belvárosi Sportcsarnok adott otthont 2012. március 10. napján a harmadik alkalommal megrendezett dr. Szekeres Sándor Emléktornának.


Dr. Szekeres Sándor, aki 1992-2005. évek között volt Veszprém megye főügyésze, munkája mellett szívügyének tekintette az ügyészségi sportélet szervezését. Maga is aktívan sportolt, atletizált - a megyei atlétikai szövetség főtitkára, majd elnöke is volt -, tollaslabdázott és asztaliteniszezett.

2005. decemberében - nyugdíjba vonulása miatt töltött felmentési idejének utolsó hónapjában - érte a halál. Munkatársai ezzel a sportrendezvénnyel emlékeznek a kiváló vezetőre, a jó humorú közvetlen emberre.

 

A III. dr. Szekeres Sándor Emléktornán labdarúgásban a Veszprémi Törvényszék csapata nyert, az ügyvédek és az ügyészség csapata előtt. A törvényszék csapata diadalmaskodott női kosárlabdában és női-férfi vegyes fociban is. 

A torna legjobb kapusa dr. Orbán György főügyész-helyettes Úr, míg a torna gólkirálya 6 góllal a Veszprémi Törvényszék bírája, dr. Kovácsfi László lett.

 

A 2008. évben megrendezett I. dr. Szekeres Sándor Emléktornáról itt olvashat.