Tagozati sportrendezvények


 

 

 

Dr. Molnár Károly Emléktorna (Balassagyarmat)

Dr. Szekeres Sándor Emléktorna (Veszprém) 

 

 


 

 

Dr. Molnár Károly Emléktorna (Balassagyarmat)

 

Az Ügyészek Országos Egyesülete Nógrád Megyei Tagozata - a Nógrád Megyei Főügyészség támogatásával - 2006. évtől kezdődően évről-évre labdarúgó tornát rendez a Balassagyarmati Városi Ügyészség egykori vezetőhelyettes ügyésze, dr. Molnár Károly  emlékére. A tornán igazságügyi csapatok küzdenek meg a tizedik, jubileumi tornára készült vándorserlegért.

 

2011     2012     2013     2014    2016

 


 

 

Dr. Szekeres Sándor Emléktorna (Veszprém)

 

 

A veszprémi Belvárosi Sportcsarnok adott otthont 2012. március 10. napján a harmadik alkalommal megrendezett dr. Szekeres Sándor Emléktornának.

 

Dr. Szekeres Sándor, aki 1992-2005. évek között volt Veszprém megye főügyésze, munkája mellett szívügyének tekintette az ügyészségi sportélet szervezését. Maga is aktívan sportolt, atletizált - a megyei atlétikai szövetség főtitkára, majd elnöke is volt -, tollaslabdázott és asztaliteniszezett.

2005. decemberében - nyugdíjba vonulása miatt töltött felmentési idejének utolsó hónapjában - érte a halál. Munkatársai ezzel a sportrendezvénnyel emlékeznek a kiváló vezetőre, a jó humorú közvetlen emberre.

 

A III. dr. Szekeres Sándor Emléktornán labdarúgásban a Veszprémi Törvényszék csapata nyert, az ügyvédek és az ügyészség csapata előtt. A törvényszék csapata diadalmaskodott női kosárlabdában és női-férfi vegyes fociban is. 

A torna legjobb kapusa dr. Orbán György főügyész-helyettes Úr, míg a torna gólkirálya 6 góllal a Veszprémi Törvényszék bírája, dr. Kovácsfi László lett.

 

A 2008. évben megrendezett I. dr. Szekeres Sándor Emléktornáról itt olvashat.