Országos Főzőverseny 2014

 

Az esőre hajló szürke ég ellenére 15 bogrács körül több mint kétszázan gyűltek össze az Ügyészek Országos Egyesülete által immár tizenharmadik alkalommal kiírt főzőversenyen.

 

A korábbi versenyekhez hasonlóan a csapatok saját maguk által választott, nyílt tűzön, bográcsban, hozott alapanyagokból elkészített étkekkel neveztek.

 

orszagos_fozoverseny.png

 

A jó hangulatú főzőverseny végeredménye:

 

I. helyezett:

 

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség

Zempléni pikáns vadgombóc leves, oldalas zöldségtőzeg, göngyölt mascarponés, marcipános őszibarack

 

 

II. helyezett:

 

Zala Megyei Főügyészség

Csülkös pacal

 

 

III. helyezett:

 

Budapesti VIII. Kerületi Ügyészség

Marhapörkölt

 

 

IV. helyezett:

 

Budapesti XX. XXI. XXIII. Kerületi Ügyészség

Marhalábszár pörkölt, fokhagymás burgonyagombóc

 

Budapesti IX. Kerületi Ügyészség

Liba zúzapaprikás, túrós csusza

 

Budapesti XI. XXII. Kerületi Ügyészség

Fantázia ragu

 

Budapesti Nyomozó Ügyészség

Betyáros bogrács, hamuban sült burgonya, káposzta saláta

 

Fővárosi Főügyészség Titkárság

Vörösboros marhapörkölt

 

Legfőbb Ügyészség Informatika I.

Szürke marha pörkölt

 

Legfőbb Ügyészség Informatika II.

Székelykáposzta

 

Legfőbb Ügyészség Büntetőbírósági Főosztály

Tiszai halászlé

 

Legfőbb Ügyészség Gazdasági Főigazgatóság

Pilisi sertésragu

 

Központi Nyomozó Főügyészség

Áfonyás gombás szarvas pörkölt

 

Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség

Szentkereszt esetleges kedvenc eledele

 

Legfőbb Ügyészség Személyügyi Osztály

Füstöltcsülkös lecsó