Az esőre hajló szürke ég ellenére 15 bogrács körül több mint kétszázan gyűltek össze az Ügyészek Országos Egyesülete által immár tizenharmadik alkalommal kiírt főzőversenyen.
A korábbi versenyekhez hasonlóan a csapatok saját maguk által választott, nyílt tűzön, bográcsban, hozott alapanyagokból elkészített étkekkel neveztek.
A jó hangulatú főzőverseny végeredménye:
I. helyezett:
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség
Zempléni pikáns vadgombóc leves, oldalas zöldségtőzeg, göngyölt mascarponés, marcipános őszibarack
II. helyezett:
Zala Megyei Főügyészség
Csülkös pacal
III. helyezett:
Budapesti VIII. Kerületi Ügyészség
Marhapörkölt
IV. helyezett:
Budapesti XX. XXI. XXIII. Kerületi Ügyészség
Marhalábszár pörkölt, fokhagymás burgonyagombóc
Budapesti IX. Kerületi Ügyészség
Liba zúzapaprikás, túrós csusza
Budapesti XI. XXII. Kerületi Ügyészség
Fantázia ragu
Budapesti Nyomozó Ügyészség
Betyáros bogrács, hamuban sült burgonya, káposzta saláta
Fővárosi Főügyészség Titkárság
Vörösboros marhapörkölt
Legfőbb Ügyészség Informatika I.
Szürke marha pörkölt
Legfőbb Ügyészség Informatika II.
Székelykáposzta
Legfőbb Ügyészség Büntetőbírósági Főosztály
Tiszai halászlé
Legfőbb Ügyészség Gazdasági Főigazgatóság
Pilisi sertésragu
Központi Nyomozó Főügyészség
Áfonyás gombás szarvas pörkölt
Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség
Szentkereszt esetleges kedvenc eledele
Legfőbb Ügyészség Személyügyi Osztály
Füstöltcsülkös lecsó