Ügyészek Országos Egyesülete
MagyarEnglishDeutschland

Jubileumi tornán diadalmaskodott az ügyészválogatott Karlsruhéban

 

Az Ügyészek Országos Egyesületének csapata nyerte a 2018 márciusi, negyvenedik alkalommal megrendezett német igazságügyi teremlabdarúgó tornát. 

Az Ügyészek Országos Egyesületének delegációja a Német Szövetségi Legfőbb Ügyészség mellett működő sportegyesület meghívására 2018. március 15-17. napjai között látogatást tett Karlsruhéban. A látogatást - a színes programokat követően - az immár 40. alkalommal megrendezett jubileumi labdarúgótorna zárta, melyen kilenc német csapat mellett az Ügyészek Országos Egyesületének labdarúgó-válogatottja is részt vett.


Csapatunk a „B” csoportba nyert besorolást, ahol meccsről-meccsre egyre meggyőzőbb játékot nyújtva – a szurkolók lelkes támogatásának is köszönhetően – a csoport élén végzett, megelőzve a Heidelberg, a Tübingen, a GBA II. és vendéglátóink csapatát.


Ezt követően az elődöntőben a Mannheimből érkező jogászok csapatát múlta felül együttesünk 2-1 arányban, míg a döntőben rendkívül magabiztos játékkal 3-1-es győzelmet arattunk a korábbi többszörös bajnok Wiesbaden csapata felett, s ezzel elhódítottuk a bajnoki serleget.


A válogatott tagjai a torna és az egész túra alatt igazi CSAPATOT alkottak, melyet jól mutat többek között az is, hogy válogatottunk valamennyi mezőnyjátékosa gólt szerzett.