Az ismételten jó hangulatú rendezvényen 17 csapat bográcsában és nyílt tűzön készültek az ételek.
A háromtagú zsűri elnöke: Varga István mesterszakács-konyhafőnök (Trófea Grill Étterem), tagjai: dr. Sztrinikácz Nóra (az ÜOE szociális ügyvivője, az elmúlt év győztes csapatának tagja), Kovács László (r. ezredes, Szentendre rendőrkapitánya) voltak.
Az eredményhirdetés során a zsűri elnöke a szakmai értékelés során elégedettségének adott hangot többek között azért, mivel a csapatok - a korábbi években kérteknek megfelelően - törekedtek arra, hogy minél egészségesebb módon készüljenek el az egyébként sok esetben hagyományos étkek. Az elkészült ételek így is ízletesre, minőségire sikeredtek. A helyezést elértek között minimális különbség mellett, az alábbi végeredmény született:
I. helyezett:
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség: Pandúrgulyás
II. helyezett:
Budapesti IX. Kerületi Ügyészség: Vargányás marhapörkölt
Zala Megyei Főügyészség: Zalai savanyú répa
III. helyezett:
Budapesti II. és III. Kerületi Ügyészség: Birka ragú édesburgonyával
Különdíj:
Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség: Nyírségi töltött káposzta
IV. helyezett:
Budapesti VI.-VII. Kerületi Ügyészség: Marhapörkölt
Budapesti VIII. Kerületi Ügyészség: Vaddisznópörkölt
Budapesti XI.-XXII. Kerületi Ügyészség: Sertéspörkölt
Budapesti XIV.-XVI. Kerületi Ügyészség: Sertéspörkölt
Budapesti XX, XXI, XXIII. Kerületi Ügyészség: Legényfogó leves
Budapesti Nyomozó Ügyészség: Roma lecsó
Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség: Kakaspörkölt
Fővárosi Főügyészség Titkárság: Főügyészségi baboslé
Legfőbb Ügyészség Gazdasági Főigazgatóság: Jack bácsi kedvence
Legfőbb Ügyészség Informatikai Főosztály: Csülökpörkölt
Legfőbb Ügyészség Személyügyi Főosztály "Visszavonultak": Babgulyás
Országos Kriminológiai Intézet: Pincepörkölt