Ügyészek Országos Egyesülete
MagyarEnglishDeutschland

Az ÜOE csapata nyerte a pozsonyi futballtornát!

 

Az Ügyészek Országos Egyesületének futballválogatottja nyerte a néhai nyugalmazott szlovák legfőbb ügyész, Milan Hanzel emlékére 2016. november 20. napján Pozsonyban a HANT Arénában megrendezett futballtornát. 

Az idén nyolcadik alkalommal megrendezett tornán eddig öt alkalommal szerepelt csapatunk, s kétszer 3., háromszor 5. helyet szerzett.

 

Az „A” csoportban a szlovák közjegyzők, végrehajtók, egyetemi tanárok, az Igazságügyi Minisztérium, valamint a cseh ügyészek, míg a „B” csoportban a szlovák bírók, ügyészek, ügyvédek, a Jogászegylet (UčPS), valamint az ÜOE csapata mérték össze tudásukat.

 

ÜEO csapat nyert Pozsonyban.png

 

Válogatottunk a csoportmérkőzéseket szoros eredményekkel, de veretlenül hozta.

 

A csoportmérkőzések eredményei:

ÜOE - Bírók (SLK) 2:1

ÜOE - Ügyészek (SLK) 2:2

ÜOE - Ügyvédek (SLK) 1:0

ÜOE - Jogászegylet (SLK) 2:0

 

A döntőben válogatottunk a cseh ügyészek csapatával találkozott. A várakozásokkal ellentétben a találkozó nem hozott nagyobb izgalmakat, mint a csoporttalálkozók, hiszen a legnagyobb gólkülönbséggel, 3:0-ra éppen ezen a meccsen nyert csapatunk.

 

Csapatunk teljes diadalt aratott, hiszen a torna gólkirálya 6 góllal dr. Gubala Ádám Miklós, míg a torna legjobb kapusa dr. Kakuja Tamás lett. A heteslövő versenyen dr. Dobos Péter második helyen végzett.


A tornagyőzelemmel csapatunk 52 pontjával feljött az örökranglista második helyére, a szlovák ügyészek (68 pont) mögé, megelőzve a szlovák ügyvédek csapatát.

 

A torna végeredménye:

 

1.

ÜOE

10:3

13 pont

2.

Ügyészek (CZ)

10:8

9 pont

3.

Igazságügyi Minisztérium (SLK)

8:5

8 pont

4.

Ügyészek (SLK)

9:8

8 pont

5.

Jogászegylet (SLK)

9:6

8 pont

6.

Egyetemi tanárok (SLK)

5:6

6 pont

7.

Végrehajtók (SLK)

6:5

6 pont

8.

Ügyvédek (SLK)

1:6

4 pont

9.

Bírók (SLK)

4:9

3 pont

10.

Közjegyzők (SLK)

5:11

3 pont