Ügyészek Országos Egyesülete
MagyarEnglishDeutschland

 

 


Országos Főzőverseny 2011


 

 

 

 

A 2011. szeptember 24. napján Gödön megrendezésre került

 

X. Nyílt Nemzetközi Főzőverseny

 

végeredménye:

 

I. helyezett:


Budapesti XX., XXI. és XXIII. kerületi Ügyészség:

Csomboros, csülkös, körmös káposzta

 

II. helyezett:


Pest Megyei Főügyészség:

Borjúpörkölt  tejfeles túrós sztrapacskával

 

III. helyezett:


Budapesti XIV. és XVI. kerületi Ügyészség:

Marha provance tőkék közül rusztikus ruhában parasztkenyérrel

 

IV. helyezettek:


Budapesti Katonai Ügyészség:

Basala


Fővárosi Főügyészség Adminisztrációs Iroda, Gépjármű Szolgálat és Pénzügyi Osztály:

Csirkemelles lecsó tarhonyával


Fővárosi Főügyészség Büntetőbírósági Osztály:

Paprikáskrumpli


Budapesti II., III., XVIII. és XIX. kerületi Ügyészség, Fővárosi Főügyészség Nyomozásfelügyeleti Osztálya:

Vegyes oroszleves


Budapesti XI. és XXII. kerületi Ügyészség:

Barna sörös borjúragú petrezselymes gombóccal


Fővárosi Főügyészség fogalmazói:

Vörösboros vaddisznópörkölt nokedlival


Legfőbb Ügyészség Informatika:

Kacsapörkölt „megvadítva” nokedli,tarhonya


Legfőbb Ügyészség Személyügyi Osztály:

Magyar tarka, csorda módra


Legfőbb Ügyészség vegyes csapata:

Pecsenyekacsamájas pincepörkölt


Legfőbb Ügyészség Gazdasági Főigazgatóság:

Marhagulyás

 

A Bíráló Bizottság tagjai voltak:

  • elnök: dr. Szabó Ferenc pest megyei főügyész
  • tagok: Varga István mesterszakács (Hotel President) és Bedák Béla mesterszakács (Hotel Astoria)

 

Az I. helyezett csapat egy évre megkapta a vándorserleget, valamint egy nemesfémből készült bográcsot, mely utóbbi véglegesen elnyert díj.