Ügyészek Országos Egyesülete
MagyarEnglishDeutschland

Kedves Látogató!

 

Köszöntjük megújult honlapunkon!

Egyesületünk immár 24 éve szervezi az ügyészek, alügyészek és ügyészségi fogalmazók, OKRI munkatársak, valamint nyugdíjas kollégáink szakmai érdekeit védve a közösségi létet. Ezen célt a klasszikus érdekvédelmi szervezetekhez képest szélesebb tevékenységi körünk szolgálja.

Az ÜOE elkötelezett az ügyészi etika érvényre juttatásának támogatásával az emberi jogi normák és az ügyészekre vonatkozó nemzetközi dokume-tumokban foglaltak magvalósításának előmozdítása iránt.
Kérem, ismerkedjenek meg Egyesületünk történetével, tevékenységével!

dr. Matécsa Artemon
ÜOE elnök

Az 1991 óta rendszeresen jelentkező Kriminálexpo egy egyedülálló, konferenciák sorozatából és szakkiállítás-
ból álló szakmai rendezvény. 


dr. Misi Mária
ügyvezető alelnök

Az ÜOE nyitott a világ bármely pontján dolgozó ügyészekkel való párbe- szédre. Ezért vagyunk tagjai a Nemzetközi Ügyészi Egyesületnek is, amely Budapesten alakult meg.

 

Takácsné dr. Diófási Ágnes 

nemzetközi kapcsolatok 

 alelnöke

Az 1994 óta kéthavonta megjelenő, a Magyar Tudományos Akadémia által jegyzett szakmai folyóiratunk még az egyetemisták kö- rében is népszerűségnek örvend.

 

dr. Kiss Anna
Ügyészek Lapja Főszerkesztő

Az ÜOE az ügyészségi szer-
vezet legreprezentatívabb érdekképviseleti szervezete, mely 23 tagozatra épül.

 

Kissné dr. Maár Sarolta
belső kapcsolatok alelnöke

Négy Nemzet Ügyészeinek Futball Tornája 2014

 

Az Ügyészek Országos Egyesülete 2014. szeptember 4-6. napja között rendezte meg német, osztrák és szlovák kollégák részvételével a Négy Nemzet Ügyészeinek Futball Tornáját.


Tovább


Finkey Ferenc Díj 2014 : Díjazottunk: Rolf Hannich

 

Az ÜOE Küldöttgyűlése - a Választmány döntését, s az Etikai Bizottság ajánlását figyelembe véve - 2014. évben Finkey Ferenc Díjat adományozott Rolf Hannich német szövetségi legfőbb ügyész-helyettes úrnak. Az ünnepélyes díjátadásra 2014. szeptember 5. napján az Igazságügyi Palota Dísztermében került sor.


Tovább


Német vendégeink látogatása Veszprémben

 

Az Ügyészek Országos Egyesülete 2014. szeptember 4-6. napja között fogadta a Német Szövetségi Legfőbb Ügyészség, illetve a mellette működő Sportegyesület 32 fős delegációját, melynek során a vendégek ellátogattak Veszprémbe, Budapestre, illetve részt vettek a Balatonlellén megrendezett Négy Nemzet Ügyészeinek Futball Tornáján.

 

Tovább


KRIMINÁLEXPO - Idén HUSZADSZOR!

 

A huszadik Kriminálexpo IT-SEC 2014. november 17-19. napja között a budapesti Villányi Úti Konferencia Központban kerül megrendezésre.


Tovább


III. Országos Ügyészségi Sporttalálkozó

 

A 2004 és a 2009 évi rendezvények után 2014. július 11-13. napja között harmadszor került megrendezésre az Országos Ügyészségi Sporttalálkozó, ezúttal Szentendrén.


Tovább